Group 9581.png
ALDI logo good.png

A ROKSH - ALDI Csobbanj a nyereményekre 

GYIK (Gyakran Ismételt Kérdések)

Mi a játék időtartama?

A játék időtartama 2021. 07. 01. 00:01 – 2021. 07. 31. 24:00. Az ez idő alatt a ROKSH.com -on az ALDI-ból leadott érvényes rendeléssel lehet nevezni a nyereményekre.

 

Mik a nyeremények?

A sorsolással megállapított nyertesekre az alábbi értékes nyeremények várnak: 1db ALDI fémvázas családi medence, 1db Csepel bicikli, 1db SUP deszka, 4db Blaupunkt GPS tracker. A nyeremények pontos listáját itt találod: www.bevasarlas.roksh.com/csobbanjanyeremenyekre. A sorsolásra 2021. augusztus 2-án kerül sor. A nyerteseket emailben értesítjük.

 

Ki vehet részt a játékban?

A nyereményjátékban azok vehetnek részt, akik a játék időtartama alatt minimum 1 alkalommal, minimum bruttó 5000.- Ft értékben adnak le érvényes rendelést a www. ROKSH.com/aldi webhelyen az ALDI boltból. A Játékos növelheti esélyét a nyeremények sorsolásán, ha több alkalommal ad le Rendelést. FONTOS! A Játékban való részvételhez a Regisztrációs felületen ugyanazt az e-mail címet szükséges megadni, mint amelyet a Résztvevő a http://www.roksh.com weboldalon megadott kapcsolattartási e-mail címként a rendelés leadásakor.

 

Mik azok az azonnali nyeremények?

A Játékosok a Játék végén kisorolt nyereményekért való regisztrálás mellett, un azonnali nyereményekért is kipróbálhatják a szerencséjüket. Ugyanis a játék hivatalos weboldalán, a a www.bevasarlas.roksh.com/csobbanjanyeremenyekre weboldalon egy szerencsekerék megpörgetésével megnyerhetik a Játék időtartalma alatt naponta kisorsolásra váró 50db ingyenes kiszállítási kupon egyikét is.

 

Nem találom a kérdésemre a választ!

Ebben az esetben kérlek írj nekünk chaten, a bal alsó sarokban található chat ikonra kattintva, vagy e-mailt, az alábbi címre: support@roksh.com